Η Εταιρεία

Η συστήματα κλιματισμού, ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την κατασκευή κλιματιστικών μηχανημάτων. Η πείρα που αποκτήθηκε με την πάροδο του χρόνου μας επιτρέπει να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στις ανάγκες κλιματισμού που έχει ο χώρος σας. Η τεχνογνωσία μας στα συστήματα κλιματισμού, αποτελεί εγγύηση μιας αξιόπιστης τεχνικά και συμφέρουσας οικονομικά λύσης. Η μελέτη και άριστη εγκατάσταση του συστήματος κλιματισμού και η συνεχής εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη αποτελεί ιδανική λύση στις ανάγκες σας για κλιματισμό.  

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ Το κλιματιστικό split αποτελείται από δύο μέρη: την εξωτερική μονάδα και την εσωτερική μονάδα. Η εξωτερική μονάδα, τοποθετείται έξω από το δωμάτιο, δηλαδή τα  συστατικά στοιχεία όπως το συμπιεστή, συμπυκνωτή και βαλβίδα εκτόνωσης. Η εσωτερική μονάδα περιλαμβάνει τον εξατμιστή ή ψύξης πηνίο και ανεμιστήρα ψύξης. Για αυτή τη μονάδα δεν χρειάζεται να γίνει καμία υποδοχή στον τοίχο του δωματίου. Περαιτέρω, οι μονάδες split πρέπει να έχει αισθητική εμφάνιση και να προσθέτει ομορφιά στην αίθουσας. Το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δροσίσει ένα ή δύο δωμάτια.  

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Το κεντρικό σύστημα κλιματισμού χρεισημοποιήτε για την ψύξη μεγάλων κτίριων, σπίτια, γραφεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, κινηματογράφους, κ.λπ. Ένα από τα πλειόνεκτηματα του κεντρικού συστήματος κλιματισμού είναι καλύτερο στην ψύξη του όλου κτιρίου από τα παραδοσιακά split unit κλιματιστικά και χρειάζεται είναι πιο οικονομικό στην συντήρηση του μακροχρόνια. Το κεντρικό σύστημα κλιματισμού αποτελείται από ένα τεράστιο συμπιεστή που έχει την ικανότητα να παράγει εκατοντάδες τόνους κλιματισμού. Η ψύξη για μεγάλες αίθουσες, εμπορικά κέντρα, τεράστιους χώρους, γκαλερί κ.λπ. είναι συνήθως εφικτή μόνο με κεντρικές μονάδες κλιματισμού.